Bio Plantella Zemlja za paradajz

Specijalna BIO zemlja za plodovite kulture.

Visokokvalitetna zemlja za sadnju i presađivanje svih vrsta paradajza, plodovitog  i drugog povrća u bašti, žardinjerama ili visokim gredicama.

  • Posebej prilagojena sestava potrebam paradižnika, paprike, bučk in drugih plodovk
  • Visoka sposobnost zadrževanja vode
  • Izbrana hranila pomagajo pri uspešni oploditvi in oblikovanju plodov
  • Dodana organska hranila za uspešno začetno rast

Pakovanje: 50 L

Vreme upotrebe
Polje upotrebe

Opis

Bio Plantella zemlja za paradajz sadrži pažljivo odabranu kombinaciju sastojaka koja je ključna za zdrav razvoj svih vrsta plodovitog povrća: paradajza, patlidžana, tikvica, krastavaca… Sadrži najkvalitetnije tresete, kao i sva potrebna hraniva i mikroelemente. Na taj način vaše biljke dobijaju sve što im je potrebno za razvoj snažnog korenovog sistema, bujan rast, lepo i zdravo lišće, kao i formiranje cvetova i plodova.

Prednosti

  • optimalna kombinacija crnog i svetlog humusnog treseta
  • pažljivo odabrani hranljivi sastojci doprinose uspešnom cvetanju, oplodnji i formiranju plodova
  • obezbeđuje prirodan i zdrav rast, kao i razvoj sočnih plodova

Upotreba

Bio Plantella zemlja za paradajz koristi se za sadnju i presađivanje svih vrsta plodovitog povrća: paradajza, tikvica, patlidžana, krastavaca…

  • Pri sadnji u bašti ili visokoj gredi: iskopamo jamu skoro tri puta veću od korenove bale sadnice i naspemo 6–10 cm zemlje za paradajz. U sredinu jame postavimo biljku, zatim je ispunimo Zemljom za paradajz. Na kraju supstrat nežno pritisnemo uz biljku i zalijemo vodom.
  • Pri sadnji u saksije ili žardinjere: izaberemo saksiju ili žardinjeru prečnika 40–50 cm i na dno stavimo sloj drenaže. Zatim dodamo sloj Zemlje za paradajz i u sredinu posadimo sadnicu. Saksiju ili žardinjeru popunimo Zemljom za paradajz, lagano pritisnemo oko biljke i zalijemo.

Đubrenje: Bio Plantella zemlja za paradajz sadrži dovoljno hraniva za 3–4 nedelje.

PODELI SA PRIJATELJIMA:

Bio Plantella paket za paradajz, tikvice, paprike, feferone i druge plodovite kulture.

Možda će vam se također svidjeti…